Информация

section-b8d694c
https://parapeti-varna.com/wp-content/uploads/2021/01/KORKULUK-MODEL2-1-500x500.png

Алуминиеви парапети Варна от "ЕД ГРУП ЕООД"

Алуминиевите парапети не са корозивни, което позволява да се монтират както на закрито, така и на открито, без да се притеснявате за времето. Алуминиевите парапети не се нуждаят от специална поддръжка и връщането им в първоначалния им вид е толкова лесно, колкото почистването на прах от рафт с книги. Така че, например, алуминиеви огради могат да бъдат монтирани на балконски площи, веранди, с тяхна помощ също е възможно да се усъвършенства и индивидуализира предния вход на офиси и частни вили. За жилищни сгради е възможно да се осигури уникален дизайн поради разнообразието от цветове и компоненти. За индустриалните съоръжения има значителни предимства на алуминиевите парапети пред традиционните стоманени или дървени парапети: издръжливост, ниска цена на монтаж, ниско тегло по време на транспортиране. Алуминиевите парапети не са обект на корозия и са изключително издръжливи! Процесът на монтаж на парапети от компонентите, доставени от нашата компания, не е сложен. На практика няма нужда от специално оборудване! Не се използва заваръчно оборудване! Парапетите могат да бъдат монтирани както на пода, така и отстрани на стената.

section-93a3e38
https://parapeti-varna.com/wp-content/uploads/2019/07/Алуминиеви-парапети-Варна-57-1-500x500.jpg

ПРАХОВО БОЯДИСВАНЕ НА АЛУМИНИЕВИТЕ ПАРАПЕТИ

Ако клиентът заяви такова желание, алуминиевите профили се боядисват чрез електростатично прахово боядисване. Това е метод за нанасяне на декоративни или антикорозионни покрития върху повърхността на черни и цветни метали или на неметали - например, стъкло и керамика. Праховите полимерни частици се нанасят върху обезмаслени за целта детайли. Това става благодарение на електростатичното поле в специализирани камери за пулверизиране на боята във вид на прах. Боята полимеризира и се разлива при режим на изпичане - обикновено при температура 180-200ºC. Охлаждането прави повърхностния слой готов за употреба. Така обработените профили са с по-висока устойчивост на удари и надрасквания. Освен това позволяват обработка с режещи инструменти. Прахонаслоените профили са без воали и сълзи. Праховите материали са няколко вида в зависимост от химическия състав: полиуретанови, полиестерни, епоксидни, епоксполиестерни. Произвеждат се в Австрия, България, Германия, Гърция, Италия, Турция. .

section-da36895
https://parapeti-varna.com/wp-content/uploads/2021/01/kxb7t9keoea1zkmrrqd-500x500.jpg

Монтажна схема

> Ръкохватка с диаметър 50мм /ф50/
> Колонка с диаметър 40мм /ф40/
> Спица с диаметър 16мм/ф16/
> Захващане-подово,чрез химически анкери или странично с конзола за страничен монтаж
> Захващане: самонарезни неръждаеми винтове
> Височина по БДС/Български държавен стандарт/ за стълбище 900мм. и за тераси 1050мм.
> Пробиване на подова настилка/гранитогрес,камък,терикот и др./
> За прецизното пробиване използваме диамантена боркорона ф20

section-db0173e
https://parapeti-varna.com/wp-content/uploads/2021/01/Алуминиеви-парапети-Варна-35-500x500.jpg

Стъкло триплекс 4.4.1 за Алуминиев парапет

Триплексът е от групата на защитните стъкла. Състои се от два или повече листа стъкло, свързани помежду си с един или няколко слоя многокомпонентна смола, характеризираща се с висока адхезия, якост на опън и еластичност. Тази смола е прозрачна и не нарушава оптичните свойства на стъклото. В случай на счупване тя задържа острите парчета на мястото им. Поради тази причина триплексът е широко използван в днешно време, както в интериора, така и в екстериора и е задължителен за много обществени сгради и за места с висок риск от счупване. Противозломно и устойчиво при бури и земетресения. Освен защитните, той има и много добри звукоизолиращи свойства. Може да се изработи от различни видове стъкла – нискоемисиини, цветни и др., както и от безцветни стъкла с цветен слой смола.

Контакти

Телефон:

  • +359897593454
  • +359896460144
  • +359876699533

Имейл:

parapetiedgroup@gmial.com

Локация

Харесайте страницата ни